Jos oli Botnia uninen Porvoossa ottelun alun, niin kotikentällä siniset olivat heti alusta asti kovalla asenteella liikkeellä ja valmiina haastamaan ennakkosuosikkina otteluun lähteneen Akilleen. Botnian hyvä alku myös palkittiin vajaan viiden minuutin kohdalla Iiro Karppisen onnistuessa kulmalyönnistä. Botnia sai puhkottua Akilleen puolustusta muutamaan otteeseen ja Botnialta osuivat avausjaksolla myös Tero Määttälä ja Iiro Karppinen.

Akilles ei päässyt varsinaisesti vyöryttämään peliä Botnian päätyyn vaikka ehkä hieman enemmän palloa pitikin. Ne tilanteet, jotka Akilles sai olivat sitten kaikki sitäkin vaarallisempia ja Botnian puolustuksen nukahteluista Akilles sai useammankin läpiajon, joita vierailijat tuhlailivat joko ohilaukauksiin tai hyvin pelanneen Joonas Kankkusen torjuntoihin. Kulmalyönneissä Akilles oli sen sijaan vaarallinen ja ensimmäisestä neljästä maalistaan kolme Akilles löi kulmista.

Botnia sai pidettyä Akilleen ahdingossa 40 minuuttia, mutta sitten Akilles pääsi harmittavasti lyömään aivan avausjakson loppuun kahden maalin johdon. Avausjaksolla Botnia löysi hyvin kärkimiehiä Akilleen puolustuslinjan taakse lyödyillä palloilla. Toiselle jaksolle Akilleen puolustuslinja petrasi ja Botnia joutui kohtaamaan suurimman osan ajasta hyvin organisoidun Akilleen puolustuksen.

Botnian alku toiselle jaksolle oli toki räväkkä. Vain puolitoista minuuttia ehdittiin jaksoa pelata, kun Karppinen pääsi lyömään illan toisensa irtopallosta Määttälän ja Tuomas Antikaisen kokeiltua ensin maalintekoa. Joakim Nordström toi jakson puolivälissä jälleen kahden maalin eron joukkueiden välille rangaistuslyönnistä, eikä tuon jälkeen Botnia enää saanut kunnollisia maalipaikkoja, ennen kuin vasta ottelun lopussa, kun oli jo liian myöhäistä. Ottelun lisäajalla molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen ja Akilles vei pisteet lukemin 5-7.

Botnian haastava viikonloppu jatkuu heti huomenna kun Veiterä tulee vieraaksi. Ottelu alkaa klo 13.00, tervetuloa kannustamaan Botnia voittoon!