Botnialla oli viidestä edellisestä ottelusta vain yksi piste kerättynä, Botnian lähtiessä Narukerän vieraaksi. Ottelun alku oli sinisille vaikea myös Porissa ja Narukerä sai luotua runsaasti tilanteita. Tomi Mustonen vei Narukerän lopulta johtoon 10 minuutin pelin kohdalla Botnian syöttövirheen jälkeen. Tero Määttälän kaksi maalia avausjaksolla piti Botnian pelissä mukana, Narukerän päästessä oikeutetusti kahden maalin johdossa tauolle.

Toisella jaksolla asetelmat vaihtuivat. Botnia karvasi ylempää ja Narukerä oli ongelmissa Botnian hallitessa peliä. Määttälä oli tänään oivassa vireessä ja nakkasi toisella jaksolla kaksi maalia lisää tuoden Botnian tasoihin. Tasainen ottelu olisi voinut helposti kääntyä kumman tahansa voitoksi. Tällä kertaa valitettavasti sen voiton vei Narukerä Atte Perkauksen onnistuttua survomaan maalinedusruuhkasta Narukerälle voitto-osuman viimeisen viisiminuuttisen aikana.

Pelillisesti Botnia meni jälleen hieman eteenpäin ja peli-ilme oli parempaa mitä parissa aikaisemmassa ottelussa. Peruspuolustaminen on ollut joukkueena hyvää, mutta isoista yksittäisistä virheistä pitäisi vielä päästä eroon. Hyökkäyspäässä Botnialla oli paljon hyviä maalipaikkoja, mutta vielä enemmän kaivataan päättäväisyyttä ja röyhkeyttä. Maalille pitää mennä vielä rohkeammin, jotta maalintekoon saataisiin tasaisuutta ja varmuutta.

 

Narukerä – Botnia 5-4 (4-2)

10:32 1-0 Tomi Mustonen

21:51 1-1 Tero Määttälä (Niels Främling)

25:56 2-1 Esa Oksanen (Tomi Mustonen)

31:40 2-2 Tero Määttälä

40:09 3-2 Joona Rajala (Jere-Henrik Koivula)

43:52 4-2 Esa Oksanen (Tomi Mustonen)

59:49 4-3 Tero Määttälä (Niels Främling)

80:12 4-4 Tero Määttälä (Joonas Kankkunen)

85:55 5-4 Atte Perkaus (Leevi Vihtalahti)