Botnia lähti hakemaan Mikkelistä hyvitystä Kamppareille ennen maaottelutaukoa rumin lukemin hävitylle ottelulle. Päävalmentajan paikalla muiden kiireiden vuoksi poissaollutta Jussi Tapiota tuurasi Botnian junioripuolella valmennustöitä tekevä Jari Hattunen.

Avausjakso Botnialta oli vähän vaikean oloinen ja ailahteleva. Botnia ei saanut kunnolla tilanteita aikaiseksi ja Kampparit voitti hyvällä prosentilla irtopallot. Botnia joutui toiselle jaksolle lähtemään kaksi maalia Kamppareita perässä. Heti toisen jakson alkuminuuteilla Kampparit sai vielä kolmannenkin maalin aikaiseksi.

Botnia ryhdistäytyi tämän jälkeen ja osoitti asennetta. Botnia meni hyökkäysalueella päättäväisemmin taistelemaan palloista ja alkoi saamaan viime otteluissa murheenkryyninä olleista kulmalyönneistä maaleja. Niklas Johansson, Tomi Pallassalo ja Tomi Herranen tekivät maalin mieheen nostaen Botnian tasoihin. Kampparit kävi kertaalleen tämän jälkeen johdossa, kunnes Iiro Karppinen toi vielä kerran Botnian tasoihin.

Ottelun lopussa Botnian omat virheet koituivat kohtaloksi. Kymmenen minuuttia ennen loppua Kampparit pääsi keskialueella kääntämään Botnian pallonmenetyksen jälkeen ja sai kulmalyönnin. Ilia Sokolov vei Kampparit johtoon, josta Botnia ei toipunut. Botnian omaan tekemiseen tuli turhaa hutilointia ja lopulta lisäajalla Kampparit sinetöi vielä ottelun Kalle Lempisen tehdessä 6-4 maalin.

Botnialle ottelu oli tappiosta huolimatta paluuta jälleen parempaan tekemiseen kahden vaisumman ottelun jälkeen. Erikoistilanteista joukkue sai vihdoin taas onnistumisia ja muutenkin hyökkäyspäässä nähtiin vaarallisempi Botnia. Puolustus puolestaan oli huomattavasti tiiviimpi mitä pari viikkoa sitten vaikka Kampparit osoittivatkin vaarallisuutensa vastahyökkäysjoukkueena.

Botnia pelaa vielä kertaalleen ennen jouluaattoa isännöidessään perjantaina klo 19.00 alkavassa ottelussa JPS:ää.