Kampparit oli tyly vieras Botnialle murskaten siniset lukemin 2-11. Kampparit olivat kahdessa asiassa ylivertaisia Botniaan nähden. Heidän puolustuksensa oli todella kurinalainen, eikä Botnia saanut sitä murrettua. Botnian organisoidut hyökkäykset eivät juurikaan päättyneet laukauksiin asti. Kampparit myös olivat tällä kertaa pelottavan tehokas vastaiskujoukkue. Suurimman osan maaleistaan vierailijat tekivätkin keskikentän pallonriistojen jälkeen vastahyökkäyksistä, jotka Kampparit myös käyttivät hyvin tehokkaasti hyödykseen.

Heti ottelun alku lähti Botnian kannalta pahaenteisesti käyntiin. Botnian kentällinen nukkui täysin ja Kampparit johtivat ottelua jo 14 sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen avausjakso toisti samaa kaavaa läpi 45 minuttia. Botnia piti palloa, saamatta juuri mitään hyökkäyspäässä aikaiseksi ja Kampparit pääsivät vastaiskuista vaarallisiin paikkoihin alkaen jakson loppupuolella myös saamaan paikoistaan maaleja.

Toisen jakson alussa Kampparit tarjoili kolmella pahalla harhasyötöllä Botnialle mahdollisuuden tulla vielä otteluun mukaan, mutta tällä kertaa Botnian viimeistely ontui pahasti. Alkukauden kliinisyys maalintekopaikoilla loisti poissaolollaan. Kampparien saatua pari maalia toisella jaksolla, suoristui Botnian pelaajien selkä hetkellisesti, mikä antoi Kamppareille vielä muutaman helpon maalin lisää. Botnia onneksi löytyi viimeisille minuuteille uudelleen ryhdin ja sai pari erikoistilannemaalia Tomi Herrasen onnistuessa rangaistuslyönnistä ja Iiro Karppisen maalattua kulmalyönnin jälkitilanteesta.

Alkukaudesta bandyliigajoukkueista eniten pelannut Botnia viettää nyt pari viikkoa taukoa peleistä ja lähtee 15. joulukuuta Mikkeliin kohtaamaan uudelleen Kampparit.

Botnia – Kampparit 2-11 (0-4)

00:14 0-1 Kalle Lempinen

30:13 0-2 Eetu Karhunen (Kimmo Huotelin)

34:40 0-3 Kalle Lempinen (Kimmo Huotelin)

41:19 0-4 Kimmo Huotelin

52:14 0-5 Kalle Lempinen rl

57:22 0-6 Kimmo Huotelin (Ilia Sokolov)

60:03 0-7 Iisakki Kaivola (Kimmo Huotelin)