Botnia pääsi pelaamaan viikonlopun toisenkin kotiottelun täydellisessä jääpalloilusäässä. Ottelu OLS:ia vastaan oli lopulta hyvin kaksijakoinen ja sinisten voitto oli lopulta huomattavasti jännittävämpi trilleri mitä ensimmäinen 45 minuuttinen lupaili.

Botnia oli heti avausminuutista lähtien pallollisesti aktiivisempi joukkue vyöryttäen hyökkäyksiä OLS:n päätyyn. Vierailijat kuitenkin iskivät ensimmäisen maalin. Eemi Dolkia jouduttiin rikkomaan ja OLS sai hyvästä paikasta vapaalyönnin, jonka Antti Pesonen käytti hyödykseen. Varhainen vierasmaali ei Botniaa hätkäyttänyt. Kotijoukkue jatkoi hyvää hyökkäyspeliään ja sai vajaan vartin kohdalla palkinnon Iiro Karppisen maalin muodossa.

Botnia löi lopulta taululle avausjakson aikana neljä maalia ja hukkasi vähintään saman verran hyviä maalipaikkoja. Botnialla oli kuitenkin kaikki mahdollisuudet tappaa peli jo avausjaksolla eiliseen tapaan. Toiselle jaksolle tulikin sitten aivan erilainen Botnia. Luistin ei liikkunut avausjakson malliin ja pallollisena siniset tekivät paljon virheitä. Lisäksi oululaisten pelaajistosta löytyy riittävästi taitoa Eemi Dolkin johdolla, ettei heille kannata ylimääräistä tilaa antaa.

Vierailijat tulivatkin heti toisen jakson alussa kahden maalin päähän. Botnian aikalisän jälkeen peli tasaantui hieman ja Botnia sai jälleen hieman otetta pelistä, vaikka tekikin edelleen liikaa virheitä pallollisena. Botnian onneksi Tuomas Antikainen löi Botnialle viidennen maalin hienolla yksilösuorituksella. Antikaisen maali osoittautui lopussa äärimmäisen tärkeäksi. OLS nimittäin sai viimeiselle kymmenminuuttiselle raivoisan kirin aikaan tullen maalin päähän. Botnia rauhoitti pelin viimeisiksi pariksi minuutiksi ja sai kammettua voiton jatkaen neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä sarjan piikkipaikalla.

Botnian matka jatkuu keskiviikkona kauden ensimmäisen paikallistaistelun merkeissä Botnian haastaessa HIFK:n Kalliossa.