Botnian vahva alkukausi sai jatkoa kauden kotiavauksessa LRK:ta vastaan. Botnia aloitti tunnustellen puolustaen vahvasti keskustan tukkoon. LRK:n paras maalintekopaikka päättyi siihen, että Anssi Mokko törmäsi Botnian maalilla torjuneeseen Joonas Kankkuseen. Botnian saadessa pallon, lähtivät siniset liukkaasti vastahyökkäyksiin. Botnia sai maalitilin auki kuuden minuutin kohdalla Tero Määttälän nostaessa pallon kulmalyönnistä ylänurkkaan. Määttälän maalia seurasi nopeaan tahtiin Matti Islanderin ja Kaapo Schreckin maalit ja Botnia johti jo 3-0 ennen kuin vartti oli pelikellossa täynnä.

LRK piti heti 3-0 maalin jälkeen aikalisän, mutta siitä ei juuri vieraille hyötyä ollut. Botnia hallitsi ottelua ja määritteli ottelun temmon. Botnia löysi hyvin tilaa LRK:n puolustuksen keskeltä ja mätti tasaiseen tahtiin maaleja. Botnia pystyi ajamaan LRK:n hyökkäykset laitoihin ja puolustamaan loistavasti mailalla, saaden runsaasti pallonriistoja keskialueella. Mitä suuremmaksi Botnian johto kasvoi, sitä epätoivoisemmaksi LRK:n hyökkäysyritykset kävivät.

Botnia lähti toiselle jaksolle mukavassa 7-0 johdossa ja jatkoi vyöryä toisen jakson alun saaden kymmenen maalia täyteen alle tunnissa. Viimeiset puoli tuntia olikin lähinnä pelailua ottelun ratkettua jo varhaisessa vaiheessa. LRK sai vielä ottelun loppupuoliskolla kahdesti maalattua kulmalyönneistä lopputuloksen ollessa 11-2.

Vaikka ottelun tempo laskikin ottelun loppua kohden, pysyi sinisten paketti hyvin kasassa loppuvihellykseen asti. Botnialle aiemmin ongelmia tuottaneita puolustuspään uinahduksiakaan ei juurikaan nähty. Ottelun jälkeen Botnian valmennus oli syystäkin tyytyväinen Botnian tasapainoiseen esitykseen ja tehokkuuteen maalipaikoissa.

Botnia kohtaa heti huomenna toisen pohjoisen joukkueen OLS:n saapuessa Oulunkylään vierailulle. Ottelu alkaa kello 13.