Botnia sai loistavan alun kauden viimeiseen otteluunsa Matti Islanderin viedessä Botnian johtoon jo ennen kuin ensimmäinen minuutti ehti täyttyä pelikellosa. Muutoin ensimmäiset parikymmentä minuuttia olivat tasaista vääntämistä, joiden aikana OLS onnistui pariin otteeseen mennen johtoon.

Botnia käänsi ottelun hallinnan tämän jälkeen itselleen kahdella pikamaalilla. Ensin Tomi Pallassalo löi kulmalyönnistä pallon alakulmaan ja vain kaksi minuuttia myöhemmin Matti Islander onnistui lyöntilaukauksessaan täydellisesti pamauttaen hirveän pommin yläkulmaan. Näiden maalien jälkeen loput avausjaksosta olivat Botnian pallonhallintaa, vaikka maalipaikoilla ei juuri juhlittukkaan.

Matti Islander täydensi hattutemppunsa toisen jakson alussa. Pian tämän jälkeen OLS pystyi vielä kerran kaventamaan maalin päähän Botnian keskialueen pallonmenetyksen jälkeen. Kovinkaan lähellä tasoitusta tai voittoa OLS ei lopulta ollut ja ottelun loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua, joskin Botnia painotteista sellaista. Viimeisellä kymmenminuuttisella maaleja nimittäin tehtailtiin yhteensä viisi kappaletta, joista Botnia vastasi neljästä.

Botnia sai näin päätettyä kautensa voittoon. Kahdeksan tehtyä maalia oli myös Botnian hyökkäyksen paras suoritus yksittäisessä ottelussa. Botnian otteet paranivat kauden myötä, mutta tällä kertaa se ei aivan riittänyt, pudotuspelit jäivät yhden pisteen päähän.

Botnia – OLS 8-4 (3-2)

00:42 1-0 Matti Islander (Tuukka Penttinen)

12:26 1-1 Niklas Valtanen (Eemi Dolk)

18:04 1-2 Visa Knuutila (Eemi Dolk)

22:04 2-2 Tomi Pallassalo (Juri Schreck)

24:04 3-2 Matti Islander

63:54 4-2 Matti Islander (Juri Schreck)

66:19 4-3 Eemi Dolk (Antti-Pekka Airaksinen)

82:52 5-3 Iiro Karppinen (Tomi Herranen)

87:44 6-3 Juri Schreck

89:13 7-3 Artem Lapshin (Iiro Karppinen)

90:00 7-4 Eemi Dolk

90:00 8-4 Niklas Johansson (Artem Lapshin)