Molemmat joukkueet aloittivat ottelun todella huolimattomasti, temmon ja syöttötarkkuuden ollessa kateissa. Botnia heräsi otteluun ensimmäisenä ja loi tukun maalipaikkoja saaden kolme kulmalyöntiäkin avauskympille. Ensimmäiset 40 minuuttia Botnian pelaamisessa näkyi paljon hyviä asioita. Puolustus pysyi tiiviinä suurimman osan ja hyökkäyskin toimi. Kaikki muu onnistui paitsi maalinteko.

Torniolla maalinteko puolestaan onnistui hyvinkin tehokkaasti. Vartin pelin kohdalla LRK pääsi vastahyökkäykseen ja onnistui paikasta joka oli vieraiden ainoa kunnollinen maalintekopaikka ensimmäisellä puolituntisella. Botnialta lähimpänä osumaa oli läpiajoon kertaalleen karannut Tuukka Penttinen.

Avausjakson viimeisellä viidellä minuutilla LRK iski kahdesti. Ensin Mattias Snäll pääsi tuikkaamaan maalin edestä toisen maalinsa ottelussa kun Botnian puolustus epäonnistui purussa. Jakson viimeisellä minuutilla Tuomas Mokko pääsi vapaasti kolmen Botnialaisen keskeltä purjehtimaan laukaisupaikkaan ja löi kieltämättä komealla lyöntilaukauksella pallon yläkulmaan.

Botnian kiri sai hyvän alun toisella jaksolla kun vain viiden minuuttia jakson alusta Botnia sai vihdoin onnistumisen kulmalyönnistä Tomi Pallassalon maalilla. Varttia myöhemmin myös Tomi Herranen pääsi lyömään kulmalyönnistä maalin ja Botnia oli päässyt jo maalin päähän kun vartti oli vielä peliaikaa.

Botnia oli pakotettu hyökkäämään toisen jakson lopulla ja LKR pääsi siihen iskemään päästen jakson lopulla kahteen otteeseen vastahyökkäyksestä tekemään maalit. Botnian 2-5 tappio tarkoittaa samalla sitä, että OLS, joka tänään voitti oman ottelunsa on pisteissä tavoittamattomissa. Botnian sijoitus tulee näin varmuudella olemaan yhdeksäs ja pudotuspelit jäävät tänä keväänä Oulunkylässä pelaamatta. Botnia pelaa vielä huomenna runkosarjan viimeisen ottelun ja pääsee päättämään kauden kotikentällä kun OLS saapuu vieraaksi.

Botnia – LRK 2-5 (0-3)

13:42 0-1 Mattias Snäll (Mika Lukkarila)

39:15 0-2 Mattias Snäll (Tuomas Mokko)

44:48 0-3 Tuomas Mokko (Joonas Hiltunen)

50:00 1-3 Tomi Pallassalo (Tomi Herranen)

76:01 2-3 Tomi Herranen (Tomi Pallassalo)

82:52 2-4 Anssi Mokko (Mika Lukkarila)

89:25 2-5 Mattias Snäll (Tuomas Mokko)