Botnia lähti elintärkeään bandyliigan runkosarjan otteluun Poriin kahdella vaihtomiehellä joutuen laittamaan käytännössä koko puolustuslinjansa uusiksi. Tämä näkyi ottelussa muutamina puolustuksen lapsuksina, joista Narukerä rankaisi hyvällä prosentilla. Hyökkäyspäässä Botnia sai luotua maalipaikkoja ja sai etenkin paljon kulmalyöntejä. Maalipaikkoissa onnistuminen jäikin sitten surkealle tasolle ja lopputuloksena Narukerä otti pisteet 9-2 voitolla.

Botnia piti huolen siitä, ettei Narukerä päässyt jalalla tuomaan kunnolla palloa ylös, jolloin porilaiset tyytyivät heittämään puolipitkiä palloja Tomi Mustosta hakien. Mustonen oli lopulta varsin hyvällä pelipäällä ja taktiikka tuotti tulosta Mustosen lyödessä ottelussa tehot 3+1. Myös Jaakko Hyvönen oli Narukerältä hyvällä pelipäällä tehden myös kolme maalia.

Botnia sai avausjaksolla kavennettua Narukerän johdon Niklas Johanssonin onnistuessa vapaalyönnin jälkeen laittamaan irtopalan sisään. Pari minuuttia myöhemmin Narukerä sai rangaistuslyönnin ja pääsi tauolle 4-1 johdossa. Narukerä sai onnistumisen myös heti toisen jakson alkuun ja 5-1 tilanteessa alkoi Botnialla itseluottamus horjua ja syöttöjen tarkkuus alkoi heikkenemään.

– Onni on aina ansaittava ja parempi joukkue voitti tänään, mutta kyllä meitä koeteltiin todella paljon tänään. Niin paljon oli paikkoja, eikä mistään saatu sisään. Tuntui että kaverilla onnistui kaikki ja sitten itse yliyritettiin ja tehtiin virheitä, päävalmentaja Jussi Tapio harmitteli ottelun jälkeen.

Botnian hävitessä, voitti OLS puolestaan oman ottelunsa Torniossa ja siirtyi pisteellä Botnian edelle. Pudotuspelit ovat edelleen täysin Botnian omissa käsissä, mutta käytännössä voittoa kaivattaisiin viikonlopun molemmista peleistä Torniota sekä OLS:ia vastaan. Tämän iltaisella esityksellä Botnia ei jatkopelejä ansaitse, viikonloppuna tarvitaan joukkueelta selvä tason nosto.