Neljä pistettä mielessä lähdettiin viikonloppuun, yksi saatiin, totesi päävalmentaja Jussi Tapio sunnuntaisen ottelun jälkeen. Botnialla oli sekä Oulussa, että Torniossa yhdessä vaiheessa ottelua 3-1 johto, mutta molemmissa otteluissa halvat virheet päästi vastustajat tasoihin Tornion tullessa lopulta myös ohi ja voittoon.

Oulussa OLS:n kiri saatiin pysäytettyä, mutta Torniossa LRK:n onnistui mennä johtoon paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta, mistä meinasi alkaa Botnialle harmillisen tuttu virheiden sarja, jonka avulla Tornio meni kahden maalin johtoon. Aikalisä pysäytti LRK:n rynnistyksen, mutta takaa-ajoa ei enää Botnia saanut aikaiseksi.

Kokonaisuudessaan Botnian taisteluilme oli viikonlopun otteluissa kuitenkin hyvä ja ne neljä pistettä yhden sijaan olisivat varsin hyvin voineet päätyä Botnian pistesarakkeeseen. Nyt Botnia vetäytyy maajoukkuetauolle valmistautumaan runkosarjan viimeiseen kolmeen otteluun, joissa ratkaistaan viimeinen pudotuspelipaikka. Tällä hetkellä Botnia on pisteen edellä oululaisia. Runkosarjan viimeinen ottelu Botnialla onkin juuri OLS:ia vastaan kotikentällään Oulunkylässä.