Botnian tämän kauden pistepörssin kärkimies loukkaantui vakavasti loppiaisena pelatussa Botnia vs. Veiterä pelissä. Artem sai vakavan päähän kohdistuneen taklauksen Veiterän pelaajalta. Vammat olivat niin vakavia että Artem jouduttiin leikkaamaan viime viikolla. Toipuminen vie useita viikkoja ja aika näyttää, koska hän on seuraavaksi pelikunnossa.

Veiterän pelaaja sai tästä erittäin likaisesta tempustaan neljän ottelun pelikiellon.

Tämä koko episodi oli täysin turha ja kärsijänä tässä on mitä suurimmissa määrin Botnia.

Olisikin jatkossa toivottavaa, että tuomarilinja ei voisi myötäillä näin vahvasti tällä hetkellä vahvemman joukkueen hakemaa pelitapaa. Tässä pelissä linja oli jo lähempänä kansainvälisten pelien linjaa. Nyt vain saimme karusti kokea, että Bandyliiga tai sen kaikki pelaajat eivät ole tähän valmiita.

Botnia toivottaa Arskalle pikaista paranemista.