Ensimmäiset viisi minuuttia näyttivät vielä Botnian kannalta hyviltä. Kotijoukkue sai luotua pari hyvää maalipaikkaa ja näytti haastavan tosissaan JPS:n pisteistä. Sitten vieraat iskivät todella nopeasti vastahyökkäyksestä ja Nico Nevalainen teki ottelun avausmaalin.

JPS oli erittäin liukkaalla pelipäällä ja löi nopeaan tahtiin lisämaaleja johtaen jo 0-4 ennen kuin 20 minuuttia oli pelikellossa täynnä. Tämän jälkeen JPS:n ei tarvinnut kuin puolustaa järkevästi. Botnia ei lopulta avausminuuttien jälkeen ollut edes lähellä maalintekoa avausjaksolla. JPS lisäsi vielä jakson lopulla johtoaan mennen 0-6 johtolukemin tauolle.

Botnialla ei lopulta avausjaksolla liikkunut pallo eikä miehet tarpeeksi nopeasti. JPS sen sijaan luisteli Botnialta jalat alta. Lisäksi Botnialle kävi puolustuksessa taas pari todella isoa virhettä helpoissa paikoissa, joista olisi hyvin JPS voinut latoa lisääkin maaleja.

JPS tuli todella kovaa toiselle jaksolle ja se toi myös pian vierailijoiden seitsemännen maalin. Siitä eteenpäin Botnia oli paremmin pelissä mukana ja kotijoukkueenkin pelaamisessa alkoi näkyä hyviä asioita. Botnian onnistui saada vihdoin myös erikoistilanteita jyväskyläläisten maalille, mikä toi pian myös Botnialle maaleja.

Ensin Tuomas Antikainen avasi Botnian maalitilin tehden vapaalyönnin jälkitilanteesta uransa ensimmäisen bandyliigamaalinsa. Viisi minuuttia myöhemmin Tuukka Penttinen avasi maalitilinsä Botnian paidassa lyöden kulmalyönnistä pallon toistamiseen JPS:n maaliin. Antikainen maalasi toistamiseen Botnialle, mutta JPS:ää Botnia ei enää saanut kiinni. Lopulta aivan ottelun lopussa JPS pääsi lyömään hieman turhan helposti pari maalia lisää loppulukemien ollessa 3-11 vierailijoiden eduksi.

Botnia – JPS 3-11 (0-6)

04:58 0-1 Nico Nevalainen (Riku Hämäläinen)

08:33 0-2 Jarno Eronen (Nikke Tuhkanen)

12:01 0-3 Anssi Hänninen (Nikke Tuhkanen)

17:36 0-4 Jarno Eronen (Nikke Tuhkanen)

38:24 0-5 Nico Nevalainen rl

41:07 0-6 Jarno Eronen (Tuomas Rintala)

46:18 0-7 Nico Nevalainen (Atte Hänninen)

59:39 1-7 Tuomas Antikainen (Tomi Lappi)

64:42 2-7 Tuukka Penttinen (Tomi Pallassalo)

71:44 2-8 Nico Nevalainen (Tatu Ässämäki)

74:25 3-8 Tuomas Antikainen (Sami Karlsson)

80:50 3-9 Nico Nevalainen (Ilari Nikula)

86:35 3-10 Jarno Eronen (Anssi Hänninen)

87:38 3-11 Anssi Hänninen (Lasse Tammilehto)