Botnian edustusjoukkueen päävalmentajan Jussi Tapion ideasta kehittyi hyväntekeväisyystempaus lapsille. Botnian leidit tulivat kuvaan mukaan ja päädyimme, niin edustus, juniorit kuin leiditkin osallistumaan Joulupuu –keräykseen. Joulupuu –keräys on nuorkauppakamarien järjestämä jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Nuorkauppakamari kerää  joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia jo pelkästään pääkaupunkiseudulla on yli 10 000. Lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta.

Botnia toivottaa lämmintä joulumieltä niin pelaajille kuin kilpakumppaneille, valmentajille, huoltajille, yhteistyökumppaneille, vanhemmille ja vankkumattomille Botnian kannattajille.

Hyvää Joulua / God Jul!