Aikaisemmista otteluista poiketen Botnia sai Narukerää vastaan suorastaan heikon alun. Ensimmäiset 10 minuuttia Botnia oli pahemmin kohmeessa kuin myös tunnustellen aloittanut Narukerä. Botnian avustuksella Narukerä sai ensimmäiseen kolmeen minuuttiin kolme kulmaa.

Botnian hyökkäyspelaamisen pieneenkin heräämiseen puolestaan valitettavasti tarvittiin yksi todella paha pallonmenetys, josta Narukerän Andrei Krainov pääsi ilmaiseksi lyömään parhaalta maalintekosektorilta. Botnia pystyi tämän jälkeen tuomaan hyökkäyksiä lähinnä laitojen kautta ja alkoi saamaan kulmalyöntejä, josta kertaalleen Botnia osui ylärimaan.

Narukerä sumputti keskikentän ja kyttäsi vastahyökkäyksiä, mikä alkoi tuottaa tulosta avausjakson edetessä. Botnialle sattui lukuisia katastrofaalisia pallonmenetyksiä omalla alueella, joista Narukerä rankaisi kovalla prosentilla johtaen lopulta 0-5 puoliajalle mennessä. Hyvin toiminut puolustus ja johtoasema tarkoitti sitä, ettei Narukerän edes tarvinnut lähteä yltiöpäisesti hyökkäyksiin.

Toinen jakso tarjosi hyvin pitkälti samaa mitä ensimmäinenkin. Narukerä puolusti hyvin, eikä Botnia päässyt juurikaan laukomaan hyviltä maalintekopaikoilta. Sen sijaan Botnia teki virheitä, joista Narukerä pääsi hyökkäämään vastaan ja tekemään kolme maalia lisää. Botnian paras vaihe osui 70 minuutin kohdille jolloin Juri Schreck pääsi viimeistelemään Botnian ainokaisen. Maalin jälkeen Botnia sai muutaman hyvännäköisen hyökkäyksen lisää, jääden näissä kuitenkin maaleitta. Botnia sai hankituksi sentään hyvällä tahdilla kulmalyöntejä.

Tämän iltainen esitys kannattanee unohtaa mahdollisimman nopeasti, sen verran vähän siitä käteen jäi. Botnian matka jatkuu heti viikonloppuna neljännellä perättäisellä kotiottelulla. Kylään saapuu HIFK, jota tulevana viikonloppuna vahvistaa Teemu Ramstedt. Ottelu alkaa kello 15.00.

Botnia – Narukerä 1-8 (0-5)

10:00 0-1 Andrei Krainov

13:05 0-2 Atte Perkaus (Kasper Perdén)

31:17 0-3 Andrei Krainov (Kasper Perdén)

42:34 0-4 Jaakko Hyvönen (Andrei Krainov)

44:45 0-5 Tomi Mustonen

64:35 0-6 Maksim Nikishov (Andrei Krainov)

68:11 1-6 Juri Schreck (Artem Lapshin)

73:40 1-7 Jaakko Hyvönen (Kasper Perdén)