Botnian koki myös kauden toisessa kotiottelussaan tappion. Kampparit pääsivät karkaamaan toisella jaksolla, Botnian pelin tason laskettua taas ottelun loppua kohden. Hyvällä jäällä ei vieläkään päästy pelaamaan, siitä piti tälläkin kertaa vesisateet huolen.

Botnia oli jälleen alkuminuuteilla hyvä painaen pelin Kamppareiden päätyyn. Puolustuspelin suhteen oltiin menty myös rutkasti eteenpäin ja avauskympin aikana Botnia saikin pallonriistoja todennäköisesti enemmän mitä eilisessä pelissä yhteensä. Maalien muodossa Botnian hyvä alku ei kuitenkaan näkynyt, vaikka paikkoja oli.

Kamppareiden ensimmäiset maalipaikat tulivat vartin kohdalla ja vaikka Joonas Kankkunen nappasikin Botnian maalilla pari loistavaa torjuntaa, oli lopulta Jari Purovirran vasempaan ylänurkkaan suuntautunut kaukolaukaus lopulta liikaa.

Tasaisessa väännössä nähtiin lisää maaleja vasta avausjakson lopulla. Molemmat joukkueet käyttivät hyväkseen saamansa rangaistuslyönnit ja harmittavasti vielä pari minuuttia ennen jakson loppua Kampparit siirtyivät kahden maalin johtoon Santeri Laitisen maalilla. Botnia sai vielä kertaalleen pallon Kamppareiden maaliin, mutta tuomari hylkäsi maalin paitsiona.

Jälleen kerran Botnian turmioksi koitui heikko toinen jakso. Hyökkäyspelaamisesta katosi ideat ja muutoinkin pallolliset ratkaisut olivat Botnialla heikkoja hyökkäyspäässä. Pallo pomppi lavassa ja välillä kahden peräkkäisen syötön saaminen omille oli todella tuskaisaa. Kampparit pääsivät puolestaan jo 1-4 johtoon kun toista jaksoa oli pelattu vartti. Artem Shekhovtsov pääsi karkaamaan läpiajoon ja upotti pallon varmasti ohi Kankkusen. Tilanteesta olisi hyvin voinut viheltää sekä paitsion, että käsivirheen, mutta nämä menivät tällä kertaa tuomaristolta ohi.

Mitä pidemmälle toinen jakso eteni sen enemmän Botnia teki virheitä ja lopussa homma meni jo enemmän pelailuksi, Kamppareiden rankaistessa kovalla prosentilla Botnian nukahduksista. Botnialta jäi näin jälleen pisteet saamatta, tällä kertaa lukemin 1-7. Uusi yritys pistesarakkeen täydentämiseen tarjoutuu jo keskiviikkona jolloin Porin Narukerä saapuu Oulunkylään. Tuolloin toivottavasti päästäisiin pelaamaan hyvällä jäällä sateettomissa olosuhteissa täydet 90 minuuttia ja Botnian kannalta nimenomaan ehjä ja hyvä 90 minuuttinen on tavoitteena.

Botnia – Kampparit 1-7 (1-3)

16:45 0-1 Jari Purovirta

36:01 0-2 Santeri Laitinen rl

39:22 1-2 Artem Lapshin rl

42:56 1-3 Santeri Laitinen (Artem Shekhovtsov)

59:53 1-4 Artem Shekhovtsov (Juuso Tervonen)

70:45 1-5 Ville Hämäläinen (Kalle Lempinen

74:00 1-6 Artem Shekhovtsov (Kasperi Hirvonen)

79:20 1-7 Santeri Laitinen (Kasperi Hirvonen)