Botnian edustusjoukkueen juniorit Tuomas Antikainen ja Micke Peräjärvi ovat aloittaneet vuotensa Edsbynin jääpallolukiossa Ruotsissa. Parivaljakon vaihto-oppilasvuoden kaksi tärkeintä tavoitetta ovat jääpallotaitojen kehittäminen ja ruotsinkielen vahvistaminen. Järjestelyt ovat sujuneet hyvin yhteistyössä niin Botnian, Pohjois-Haagan urheilulukion kuin Voxnadalenin lukionkin kanssa, pojat kiittelevät.

– Meidät on otettu hyvin vastaan ja kaikki ovat olleet tosi ystävällisiä ja avuliaita, ehkä ne luulee, että me ollaan yhtä jäätävän hyviä kuin veljekset (Tommi ja Tuomas Määttä).

– Edsbyn on varmaan paras paikka, jos haluaa kehittyä jääpalloilijana ja samalla opiskella lukiossa. Jäätreenejä on viitisen kertaa viikossa ja kuivatreenejä vielä siihen päälle. Koulussa on rento meininki ja helpompaa kuin suomalaisessa lukiossa. Opiskelemme tällä hetkellä ruotsin lisäksi englantia, matematiikkaa, yhteiskuntaoppia ja historiaa.

– Koti-ikävä ei ole herroja ainakaan vielä vaivannut, mutta on tietenkin kiva saada tuttuja tänne käymään. Masa (Islander) kävi juuri pyörähtämässä ja koko Botnian edustusjoukkue tulee vielä tällä viikolla tänne leirille.

Botnialaiset toivottavat ”Minille ja Opille” antoisaa vuotta, Heja Botnia!