Botnia saa täksi kaudeksi vahvistuksen Jyväskylästä, kun -95 ikäluokkaa edustava sivutuki Tuukka Penttinen teki sopimuksen Botnian kanssa. Penttinen hankki itselleen opiskelupaikan Helsingistä mikä sinetöi päätöksen tulle pääkaupunkiin. Botnia valikoitui seuraksi seuran maineen perusteella.

– Ajattelin, että täällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Botniassa on viime aikoina hyvin menestytty ja tänne on tullut hyviä nuoria pelaajia. Valmennus on täällä kunnossa, Penttinen sanoo.

Penttinen on viettänyt kesän Jyväskylässä töiden parissa. Helsinkiin koitiutuminen ja uuden joukkueen tapaaminen tapahtui elokuun lopussa. Nuorelle pelaajalle itsensä kehittäminen on tavoitteista tärkein, mutta joukkueen menestyksen suhteen Penttinen katsoo myös hieman pidemmälle tulevaisuuteen.

– Tärkein tavoite tulevalle kaudelle on kehittää itseään pelaajana. Keskikentän pelipaikasta on ollut puhetta myös Botniassa. Se on ihan itestä sitten kiinni miten pystyy roolia ottamaan. Nuori joukkue on Botniassakin ja kaikki menestys mitä joukkueena tulee on plussaa. Näyttää kuitenkin porukka hyvältä mistä voidaan rakentaa tulevaisuutta varten, Penttinen päättää.