Botnian juniorit leireilivät heinä-elokuun vaihteen Ruotsissa Edsbynissä leireilemässä. Edsbynissä Botnian junnuja olivat vastassa tuoreet Ruotsin mestarit Tuomas ja Tommi Määttä. Edsbynin järjestämälle leirille saapui noin sata nuorta jääpalloilijaa.

Määtät olivat paikalla edustustehtävissä toimiessaan leirin ohjaajina. Suomalaisedustusta ohjaajissa edusti myös yhdeksän vuotta Edsbynissä pelannut ja siellä neljä mestaruutta voittanut Kimmo Huotelin. Edsbynin järjestämä jääpalloleiri oli tarkoitettu kaiken ikäisille ja Botniasta Edsbyniin lähteneistä nuorimmat olivat 10-vuotiaita ja vanhimmat 16-vuotiaita.

Viikon mittaisessa leirissä käytiin jäällä joka päivä kahdessa jääharjoituksessa, lisäksi päivittäin oli kahdet oheisharjoitukset ja yksi teorialuento. Torstaina leiri päätettiin sekajoukkuein pelatuin harjoitusotteluin.