Toni Virtanen täydentää Botnian maalivahtitrion, joista Virtanen ja Kankkunen pääsevät antamaan valmennukselle ensin näyttöjä Micke Peräjärven aloittaessa kautensa Ruotsissa. Virtasella on tavoitteena sama kuin muillakin Botnian maalivahdeilla, olla paras mahdollinen vaihtoehto ykkösvahdiksi.

– Nyt on uudenlaiset jutut ja nyt on mahdollisuus päästä itsekkin pelaamaan ja se pienikin mahdollisuus aina motivoi. Haluan olla aina paras mitä voin olla ja antaa itsestäni sekä treeneissä, että peleissä. Oma henkilökohtainen tavoite on olla ykkösmaalivahti ensi kaudella.

Virtasella on riittänyt kiirettä kesällä oman yrityksen perustamisen kanssa, mikä on hieman syönyt alkukesän kesäharjoittelusta. Mies aikoo kuitenkin olla täydessä kunnossa kun kausi alkaa.

– Kesä mennyt hyvin, harjoittelu tähän mennessä vähän heikommin. Olen perustanut omaa firmaa ja sen aloittamisessa ja pyörittämisessä on ollut vähän tekemistä. Olen aloittamassa nyt sellaista kunnollissa kesäharjoittelua. Siviilielämä on pikkuisen tullut eteen, mutta mitään ei olla vielä menetetty.