Botnia palkitsi junioreitaan

Botnian junioritoimi piti kauden päätöstilaisuutensa lauantaina palkiten ikäluokkiensa kehittyneimmät sekä fair play pelaajat sekä muutaman erikoispalkinnon. Vuoden juniorin ja P21 pelaajan palkitseminen tapahtuu myöhemmin edustusjoukkueen päätöstilaisuudessa.

Nuorin palkittu oli jääpallokoululaisten Fair play palkinnon saanut Aleksi Kiviniitty. P11 ikäluokassa Fair play palkinnon pokkasivat valkoisista Jonne Vartio ja sinisistä Topias Kemi. P13 ikäluokasta palkittiin Ilmari Pesonen ja Arttu Niskanen. P15 ikäluokan Fair play pelaajat olivat Aleksi Kivioja ja Rasmus Ruusunen.

Botnian junioriputkessa kehittyneimmiksi arvostettiin seuraavat pelaajat. P11 ikäluokassa Aapo Lintula sekä Aaro Tuominen. P13 ikäluokassa Jonne Ahonen sekä Teemu Kaikkonen ja P15 ikäluokassa Pauli Haikonen ja Veeti Väisänen. P15 palkituista Väisänen ja Ruusunen mahtuivat myös P15 maajoukkueeseen Ruotsia vastaan pelatuissa kahdessa maaottelussa.

Kaikista Botnian pienen kentän junioreista kaikki ikäluokat huomioon ottaen Botnian vuoden parhaaksi valittiin Aaro Tuominen P11 ikäluokasta. Botnian vuoden nais/tyttöpelaajaksi valittiin T17 ikäluokan maailmanmestaruuskisoissakin Suomen paidassa pelannut Suvi Kortelainen.

Botnian Leidit palkitsivat omalla erikoispalkinnollaan P13 ikäluokassa pelaavan Elias Tapion. Vuoden Botnialaisena palkittiin Botnian eteen niin edustusjoukkuessa kuin junioreissakin äärimmäisen paljon työtä tekevä Vesa Peräjärvi. Etenkin viimeisen kauden aikana Peräjärvi on lisännyt vastuutaan Botniassa todella runsaasti. Vuoden juniorivalmentajaksi valittiin P15 ikäluokkaa valmentava Jari Hattunen. P15 ikäluokassa Botnia nappasi hopeaa.

Erikoispalkintona toimi myös kolme kappaletta mailoja, joihin Suomen jääpallomaajoukkue oli kirjoittanut nimikirjoituksensa. Nämä mailat saivat itselleen Elias Tapio, Oscar Kaiser ja Henri Ilves. Botnia onnittelee kaikkia palkittuja ja toivottaa menestystä tulevaan kauteen.