Kaapo Schreck läpimurron kynnyksellä

Kaapo Schreck teki debyyttinsä bandyliigassa viimekaudella ja sai lopulta vastuuta enemmän mitä Kaapo itse odotti. Loukkaantumiset ja pelikiellot vaikuttivat peliajan lisääntymiseen ja nuorukainen tälläsi ensimmäisen liigamaalinsakkin. Tällä kaudella Kaapo haluaa ottaa vastuuta ilman muiden loukkaantumisia.

–Tähän kauteen koitetaan harjoitella kesällä ja syksyllä todella kovaa ja yritetään vakiinnuttaa paikka edustusjoukkueessa. Nyt yritetään päästä mahdollisimman moneen peliin pelaamaan ja murtautumaan kokoonpanoon vakituisesti.

Kaapo Schreck on vielä monen vuoden ajan edustuskelpoinen P21-ikäluokassa. Botnian ja sitä kautta Schreckin P21-kuviot ovat vielä täysin avoinna ja pelipaikka saattaa avautua muualta junioreissa. Schreckin tavoite on edelleen pelata isoja minuutteja junioreissa.

–Oman ikäsissä on tavoite saada paljon vastuuta ja pelata paljon. P21 kuviot on vielä vähän auki, missä pelaan. Varmaan joko Akilleksessa tai jossain muualla. Tiettyjä hankaluuksia voi tulla matkustamisiin, mutta toisaalta olisi kiva myös päästä pelaamaan oman ikäisten kanssa pelejä. Siellä on ehkä enemmän vastuutakin tarjolla.

Työnteosta ja harjoittelumotivaatiosta Schreckin kehityksen ei pitäisi jäädä kiinni. Schreckin kesäsuunitelmat tähtäävätkin lähinnä ensi kauteen.

–Ehdin lomaillakkin varmaan, mutta töitä ja jääpalloa on kesä. Yritän tosiaan treenata kovaa kesän ja syksyn ja olla hyvässä kunnossa kauden alkaessa, että jaksaa pelata vaikka tulisi kovaakin rasitusta.