Vastoinkäymiset vahvistivat kapteenin voitonnälkää

Kapteeni Tomi Herrasen viimekausi loppui vieläkin tylymmin kuin muun joukkueen. Sen lisäksi, että Botnia putosi puolivälierissä, Herrasen pudotuspelit pilasi loukkaantuminen. Äärimmäisen voitontahtoiselle miehelle tämä vain toi lisää virtaa ja näytönhaluja tulevalle kaudelle.

– Itselle jäi niin pahasti hampaankoloon viime kevät. En päässyt pudotuspelejä pelaamaan yhtään loukkaantumisen takia. Se tuo taas lisäintoa kesätreenaamiseen ja ensi kauteen, jolloin pyritään olemaan kunnossa.

– Kahdeksan viikkoa meni, ettei pystynyt treenaamaan. Nyt harjoitellaan 4-5 kertaa viikossa. Tavoite on, että treenataan kunnon kesä määrätietoisesti ja katsotaan mihin rahkeet riittää. Alussa teki kipeää lenkkeily, mutta nyt on kaikki kunnossa, Herranen vakuuttaa.

Ensi kauden joukkueen valmistuessa pikkuhiljaa sopimuksineen, Herrasella löytyy uskoa Botniaan ja joukkueen mahdollisuuksiin myös ensi kaudella. Tavoitteena on myös ensi kaudella pelata pitkälle kevääseen ja taistella mitaleista.

– Totta kai tilanne on haastava ensi kauden suhteen siinä mielessä, ettei vielä tiedä kaikkia pelaajia. Minulla on luottoa tähän porukkaan joka on kasassa ja uskon että saadaan iskukykyinen joukkue. Lähtijöistä ei kannata murehtia, vaan tehdään enemmän tällä porukalla töitä ja taistellaan niistä mitaleista ensi keväänä, Herranen lupaa.