Botnian ensi kauden valmennus kiinitetty

Botnia on sopinut sopimukset ensi kaudelle edustusjoukkueen valmennuksen kanssa. Botniaa valmentavat tulevalla kaudella Jussi Tapio, Esa Määttä sekä Jukka Salmivaara. Määttä ja Salmivaara valmensivat edustusta myös viime kaudella, Tapion tullessa mukaan uutena nimenä edustusjoukkueeseen. Viime kaudella Tapio valmensi kultaa voittanutta P21-joukkuetta.

Botnia on tehnyt hyvää työtä viimeiset vuodet junioripelaajien kasvattamisessa ja sitä kautta edustusjoukkuekkin on saanut menestystä. Samalla Botnian pelaajia on pelannut runsaasti eri ikäluokkien maajoukkueissa aina A-maajoukkuetta myöten. Botnia on myös toiminut erinomaisena lähtöalustana kansainvälistä uraa aikoville. Erinomaista työtä pelaajien kehittäjänä tehnyt Määttä ottaakin tulevalla kaudella isompaa roolia yksilöiden kehittämisessä pitäen yllä Botnian mainetta pelaajia eteenpäin vievänä organisaationa. Samalla tämä tarkoittaa valmennusvastuun jakautumista tasaisemmin valmennuskolmikon kesken.

Salmivaara on Botnian mies vuosien takaa ja tuli viime kaudella mukaan Botnian edustusjoukkueen valmennukseen. Salmivaaran ja Määtän ohella myös Jussi Tapio on pitkän linjan botnialainen valmentaen useamman vuoden Botnian junioreita eri ikäluokissa. Kolme Botnialle tuttua valmentajaa, jotka tuntevat erittäin hyvin pelaajat ja junioreista nousevat uudet kyvyt tuovat samalla jatkumon viime kausien menestysvuosista myös tulevaan kauteen.