Botnia vietti laskiaisriehaa jääpallon merkeissä

 

Etupellon asukaspuisto Itä-Pakilassa toimi jälleen Botnian järjestämän aktiviteetin keskuspaikkana. Tällä kertaa Botnia kokosi lapsiperheitä tiistaina laskiaisen kunniaksi mäenlaskuun ja jääpallon pariin. Sää ei aivan suosinut päivän ollessa harmaa ja ilman pari astetta plussalla.

Mäet olivat silti laskukuntoisia ja jääkin, vaikka jo hieman huonokuntoinen, kesti Botnian järjestämän jääpallokisailun mainiosti. Halukkaat lapset saivat kokeilla Botnian P13-joukkueen maalivahdin yllättämistä rangaistuslyönnistä.

Illan pimetessä ja vesisateen alkaessa jääpallokisa vaihtui tossulätkään, tai pikemminkin tossujääpalloon. Välillä rankaksikin yltänyt vesisade ei saanut peli-intoa laantumaan.

Tämän kertainen rieha oli puhtaasti ulkorieha. Asukaspuiston pihalla olikin grilli makkaroineen sekä vohvelirauta kuumana. Makkaran, vohvelien, mokkapalojen, kahvin ja mehun lisäksi ostaa pystyi myös arpoja. Kuten Botnian arpajaisissa yleensä, myös tällä kertaa jokaisella arvalla voitti jotain.