Botnia ylivoimaisella näytöksellä junnufinaaliin

Runkosarjan toiseksi sijoittunut Botnia eteni runkosarjan sijoituksen perusteella suoraan P21-sarjan välieriin. Vastaansa Botnia sai välieräotteluun puolivälierien kautta tiensä välieriin selvittäneen Kampparit.

Oulunkylässä pelatussa välierässä Botnia ei juuri antanut Kamppareille mahdollisuuksia ja avasi maalitehtailun jo ottelun toisella minuutilla. Kampparit saivat 2-1 kavennuksen tehtyä ennen kuin edes viittä minuuttia ehdittiin pelata, mutta tämän jälkeen Botnia meni omille teilleen. Ottelun avauskympin täytyttyä Botnia johti jo 5-1.

Botnia pääsi tauolle 11-1 johdossa ja jatkoi siitä toisella jaksolla mättäen lopulta 20 maalia täyteen. Kampparit saivat muutaman lohtumaalin ottelun lopussa tehtyä ja näin Botnia eteni lopulta peräti lukemin 20-4 finaaliin. Finaali tullaan pelaamaan Jyväskylässä, sillä runkosarjan voittanut JPS voitti oman välieränsä Akillesta vastaan lukemin 7-4.

Botnian pisterohmu välierässä oli Jimi Heinonen tehoin 6+5. Artem Karaulov ja Miska Varjosaari tekivät neljä maalia mieheen ja Tino Antikainen ylsi kolmeen tehtyyn maaliin. Myös Kasperi Hirvonen, Samuli Sakko ja Tuukka Järvinen kirjauttivat nimensä maalintekijätilastoon.

Finaali pelataan lauantaina 4. maaliskuuta.