Botnialla oli sunnuntaina edessään Borlängen turnauksessa pudotuspelit. Botnia pelasi heti aamusta tiukan puolivälieräottelun Vetlandaa vastaan. Onni Lindin kahdella maalilla Botnia nappasi tiukan voiton lukemin 2-1. Voitto ei tullut helpolla, sillä maalivahti Tommy Wilbergin yllättämistä Vetlanda pääsi yrittämään aina rangaistuslyöntiä myöten, Wilbergin vetäessä pitemmän korren.

Parin tunnin huilin jälkeen Botnia pelasi välierissä Tillbergaa vastaan. Ottelu oli edellisen tapaan tasainen. Ilman vaihtomiehiä pelannut Botnia joutui lyhyen palautumisen lisäksi urakoimaan lopulta toiselle jatkoajalle asti, jossa Tillberga ratkaisi lopulta ottelun ja Botnian oli tyytyminen pronssisiin mitaleihin. Tillberga puolestaan eteni aina turnauksen mestariksi asti. Botnian Otto Salin valittiin turnauksen parhaaksi puolustajaksi.

Botnian P13-junioreiden seuraava etappi on kotimaisessa junnuliigassa pelattava kauden päätösturnaus jossa ratkotaan Suomen Mestaruudet. Turnaus pelataan Oulussa 10.-12. maaliskuuta. Botnia saa turnaukseen mukaan kaksi vahvaa joukkuetta, jotka taistelevat mestaruudesta.