Borlängen junioriturnauksessa pelaava Botnian P13-joukkue oli alkusarjassaan täysin omaa luokkaansa voittaen kaikki kolme ottelua. Maalieroksi muodostui lopulta 45-1. Ainoan maalin Botnian verkkoon teki IK Sirius avausottelussa, jonka Botnia voitti 12-1. Västerås kaatui 7-0 ja Selånger peräti 26-0.

Botnia pelaa seuraavaksi pudotuspeleissä ja kohtaa heti Vetlandan. Vetlandalla on vastaavanlaisesta turnauksesta jo tältä kaudelta voitto kun joukkue voitti syksyllä Västeråsissa pelatun turnauksen voittaen silloin finaalissa Botnian ja JPS:n pelaajista kootun yhteisjoukkueen.

Yhtä tikkausoperaatiota lukuunottamatta Botnian pojat ovat pysyneet terveinä ja vammoitta. Junnut jatkavat hyvällä meiningillä eteenpäin kohti tärkeää ottelua. Ottelu Vetlandaa vastaan on aamuottelu ja alkaa kello 9:50 paikallista aikaa.