Botnian P15-junioreille onnistunut väliturnaus

P15-sarjassa pelattiin viikonloppuna sarjan väliturnaus, jossa Eteläisen ja Itäisen lohkon joukkueet kokoontuivat Varkauteen kohtaamaan toisensa. Botnialla on tällä kaudella P15-sarjassa kaksi joukkuetta, Botnia Sininen ja Botnia Valkoinen.

Botnia Sininen on pelannut Etelä-lohkossa tappioitta alkukauden ja pystyi pelaamaan tappioitta myös Itä-lohkon joukkueitta vastaan. Siniset pelasivat tasan väliturnausta muutoin hallineita JPS:ää ja Kamppareita vastaan, mutta pystyi voittamaan OLS:n, Veiterän ja Varkauden. Valkoisille JPS, Kampparit sekä Veiterä olivat liian kova pala purtavaksi. Sen sijaan OLS ja WP 35 kaatuivat. Näin ollen Siniset olivat väliturnauksen kolmas ja Valkoiset väliturnauksen viides.

Botnian valmennustiimi Jari Hattunen ja Timo Haikonen olivat tyytyväisiä viikonlopun antiin ja heidän mielestä Botnian P15-joukkueet saivat hyviä kokemuksia ja välineitä matkalle kohti maaliskuun lopputurnausta. Tälläinen turnaus oli myös erittäin tärkeä joukkuehenkeä lujittama tapahtuma. Lisäksi Botnian joukkueet kohtasivat uusia vastustajia, joita vastaan he eivät ole tällä kaudella pelanneet.

Kolmipäiväisestä turnauksesta huolimatta Botnian molemmat joukkueet pelasivat kaikki ottelunsa lauantain ja sunnuntain aikana. Tiivis pelitahti oli myös varsin raskas pelaajille. Botnia mittasi Polarin GPS antureiden avulla poikien rasitusta ja luistelumatkoja. Keskimäärin yksi pelaaja luisteli kahden päivän aikana noin 50 kilometriä.

Seuraavaksi P15-sarjassa palataan arkeen ja pelataan alkulohko loppuun. Maaliskuussa pelattavaan lopputurnaukseen Botnia lähtee totta kai tavoittelemaan mestaruutta.