Botnian junnut oikaisivat kurssinsa murskavoitolla

Kahden perättäisen vierastappion jälkeen Botnian junnut katkaisivat tappioputkensa voittamalla kotikentällään WP 35:n murskalukemin 14-6. Ottelun kulku alkoi selvitä heti avausvartilla johon Botnia iski kolme maalia.

Botnia jatkoi maalien takomista läpi avausjakson mennen tauolle 7-1 johdossa. Heti toisen jakson alkuun Jimi Heinonen teki vielä pari maalia lisää ja peli näytti ratkenneen lopullisesti. Botnia toteutti sovittua taktiikkaa hyvin kurinalaisesti läpi avausjakson.

Botnian johtaessa tunnin kohdalla jo 12-3, alkoi kotijoukkueen ajatus hieman jo karkailemaan tuleviin koitoksiin ja Varkaus pääsi tekemään kolme pikamaalia. Nopea reagointi aikalisän muodossa palautti ryhdin Botnian tekemiseen, eikä Botnia tämän jälkeen enää maaleja päästänyt. Botnia teki vielä loppuun pari maalia Jimi Heinosen tehdessä päivän kuudennella osumallaan loppulukemiksi 14-6.

Pisteissä Botnia meni nyt P21-sarjassa pisteellä ohi JPS:n, mutta JPS:llä on kolme ottelua vähemmän pelattuna. Runkosarjan voitto ei ole enää Botnian omissa käsissä vaikka Botnia voittaisikin kaikki jäljellä olevat ottelunsa. Botnian junnujen seuraava ottelu on kotiottelu Kamppareita vastaan. Ottelu pelataan sunnuntaina 5. helmikuuta klo 13.00 alkaen.