Botnialaisia Suomen P17-maajoukkueeseen

Botnian Samuli Sakko on nimetty Suomen P17-joukkueeseen Varkaudessa pelattaviin MM-kisoihin. Lisäksi Tuomas Antikainen on nimetty varasijalle ja nousee joukkueeseen mikäli loukkaantumisia tai muita poissaoloja tulee.

Sakko on noussut tällä kaudella Botnian edustusjoukkueen rinkiin. Sakko on pelannut kuusi ottelua bandyliigaa tällä kaudella sekä kauden alla kaikki neljä Suomen Cupin peliä. Lisäksi Sakko on pelannut P21-sarjassa täyden kauden ja on pukenut junnuissa Botnian paidan päälleen kaikissa kahdeksassa ottelussa.

Tuomas Antikaisella debyytti edustusjoukkueeseen on vielä tekemättä. Antikainen on pelannut Sakon ohella P21-sarjassa täyden kauden pelaten kaikissa Botnian tähän astisissa otteluissa. Hyökkäävämmässä roolissa pelaava Antikainen on P21-sarjan pistepörssissä sijalla 17 tehden kahdeksassa ottelussa tehot 6+3.

P17 MM-kisat pelataan Varkaudessa 2.-4. helmikuuta.