Botnian leidit toivat Meksikon Itä-Pakilaan

Botnian leidit olivat laittaneet parastaan meksikolaisilla mausteilla järjestäen sunnuntaina Etupellon asukaspuistossa meksikolaisen buffetin. Lempeä ja sadeton sää toi asukaspuiston pulkkamäkeen lapsiperheitä, joita hemmoteltiin mäenlaskun jälkeen sisätiloissa tortilloilla, lämpimällä mehulla, kahvilla ja herkullisilla leivonnaisilla.

Edes asukaspuiston vesiputken pettäminen ei pysäyttänyt näitä viittä rautaista naista! Kova pakkanen ja sitä seurannut nopea lauhtuminen aiheutti vesiputken halkeamisen ja roskiskatoksen tulviminen toi palokunnan paikalle. Omanlaisensa jännitysnäytelmä keräsi uteliaita katselijoita ja lapset pääsivät samalla tutustumaan lähietäisyydeltä miten palomiehet tekevät työtään. Onnikin oli Botnian puolella sillä sisätiloista vedentuloa ei edes tarvinnut katkaista. Palomiehiltä liikeni lapsille heijastimiakin muistoksi!

Palokunta saapui ripeästi paikalle rikkoontuneen vesiputken vuoksi…

 

…operaation kerätessä uteliaita katsomaan palomiesten työskentelyä.

 

Tarjolla oli myös poniajelua ja Tuomarinkylästä saapuneella ponilla oli myös runsaasti vientiä, sen verran paljon lapsia halusi ratsastaa ponilla. Botnian naisjaosto haluaakin kiittää Tuomarinkylän ratsastuskoulua yhteistyöstä poniajelun järjestämisessä. Ratsukoulun apu toi iloa monen lapsen sunnuntaipäivään.

 

Leikkipuiston sisällä ruokatarjoilun lisäksi aukesivat lautapelejä sisäänsä kätkeneet kaapin ovet, joten lapsilla oli ulkona peuhaamisen jälkeenkin runsaasti tekemistä ruokailun ohessa. Buffetin, poniajelun ja arpajaisten tuotto menee Botnian junioreiden tukemiseen.