Pisteet karkasivat viimeisillä minuuteilla junnuilta

Botnian P21-juniorit kärsivät kauden toisen tappion Mikkelissä Kampparien vieraana. Yleisöönmenevässä nopeavauhtisessa ja hyökkäysvoittoisessa ottelussa joukkueet tekivät tasatahtia maaleja eikä eroa parivaljakon välille meinannut tulla millään.

Botnia hankki ottelun lopussa itselleen johdon, mutta sitten tapahtui viimeisellä viisiminuuttisella pienimuotoinen sulaminen. Botnia ylihyökkäsi ja Kampparit pääsi nopeaan vastahyökkäykseen tasoittaen. Pian tämän jälkeen Kampparit pääsi johtoon ja Botnian hakiessa isolla riskillä viimeisillä minuuteilla tasoitusta, jäi Kamppareille mahdollisuudet uusiin vastahyökkäyksiin ja sellaisesta Kampparit myös teki loppulukemat 9-7.

Toinen jakso ottelussa pelattiin lumisessa kelissä, jolloin Kampparien maalivahdin Jere Korhosen pitkät avausheitot pääsivät oikeuksiinsa ja Kampparit pystyivät Korhosen hyvillä avauksilla ohittamaan Botnian ylimmät karvaajat.

Sekä Kamppareilla, että Botnialla oli mukana edellisenä iltana Oulunkylässä edustusjoukkueessa pelanneita pelaajia ja siinä mielessä voitto oli osalle Kampparien pelaajista revanssi. Botnialla on todella kova otteluruuhka juuri nyt ja edustuksen mukana oleville pelaajille tämä junnupeli oli kolmas ottelu kolmeen päivään, mikä hieman alkoi näkymään ottelun lopussa. Otteluruuhka ei hellitä seuraavalla viikollakaan kun Botnian P21-joukkue kohtaa tiistaina Lappeenrannassa Veiterän junnut.