Botnian junnut jälleen ylivoimainen joukkue toisella jaksolla

Botnian vieraaksi saapunut Veiterä sai kokea Botnian P21-joukkueen hyvän vireen Jimi Heinosen viedessä Botnian johtoon jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Veiterä pystyi tarjoamaan hyvän vastuksen ja jopa tasoittamaan ottelun kertaalleen avausjaksolla, mutta kuten yhtä poikkeusta lukuunottamatta tällä kaudella, Botnialla ei ollut hirvittävän suurta hätää ottelussa vaikka numerot pysyivätkin pitkään tasaisina.

Tuomas Antikainen toi Botnialle vapauttavan johtomaalin 10 minuuttia ennen taukoa. Heti toisella jaksolla Botnia oli hyvin hereillä heti alusta alkaen ja Botnia iski jälleen jakson alkuun, tällä kertaa Kasperi Hirvosen onnistuessa maalivahti Micke Peräjärven pitkän avauksen jälkeen.

Veiterä pyristeli vielä hetken mukana Johan Segermanin kavennusmaalin verran, mutta Botnian vastaus tuli kolme minuuttia myöhemmin Artem Karaulovin maalatessa. Tämän jälkeen Botnia meni menojaan.

Veiterä käytti aikalisänsä 5-2 tilanteessa. Pari minuuttia Veiterän aikalisän jälkeen Tuomas Antikainen teki ottelun kolmannen maalinsa ja pian tästä Karaulov maalasi toistamiseen, eikä Botnia antanut Veiterän tulla enää otteluun mukaan. Pari minuuttia ennen loppua Miska Varjosaari teki loppulukemiksi 8-2.

Antikaisen kolmen maalin lisäksi junnujen pistepörssiä johtava Jimi Heinonen oli jälleen tehokas tehoin 1+2. Myös Artem Karaulov on saapunut Suomeen tehokkaasti ja tämän illan kahden maalin avulla Karaulov on nyt tehnyt junioreissa neljässä pelaamassaan ottelussa kahdeksan maalia.

Botnia on nyt tappiollisen Jyväskylän reissun jälkeen voittanut kolme ottelua perättäin ja johtaa edelleen sarjaa. Samaan aikaan Botnian ottelun kanssa JPS voitti oman ottelunsa Varkautta vastaan kahden junnusarjaa dominoivan joukkueen eron kolmessa pisteessä. JPS:llä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna, mutta toinen keskinäinen ottelu Oulunkylässä on vielä pelaamatta.

Botnian P21-joukkue tekee seuraavaksi kaksi vierasottelua matkustaen 8. päivä Mikkeliin Kampparien vieraaksi ja 10. tammikuuta Lappeenrantaan Veiterän vieraaksi. Botnialla onkin melkoinen otteluruuhka niiden pelaajien osalta, jotka pelaavat sekä junioreissa, että edustusjoukkueessa edustusjoukkueen pelatessa 6. ja 7. tammikuuta seuraavat ottelunsa. Junioreiden seuraava kotiottelu Oulunkylässä on sunnuntaina 15. tammikuuta jolloin Varkaus saapuu vieraaksi.