Botnian pikkujoulut keräsi paljon väkeä

Jo perinteeksi muodostuneet Botnia Junioreiden pikkujoulut keräsi lähes 100 jääpalloon hurahtanutta junioria ja innokasta vanhempaa Ogelin jäälle jouluviikon tiistaina. Joululaulut raikasivat kajareista, kiitos Jannen. Joulupukin muori haastatteli niin junnuja kuin itse joulupukkiakin, sekä vuoden valmentajaa Timoa että myös Botnian johtoa. Meno oli mitä mainiointa!

Edustuksenkin porukka oli samanaikaisesti treenaamassa, kiitos Esa Määtälle, että edustus suostui treenaamaan pienemmällä alueella, jotta junnuille oli riittävästi tilaa temmeltää. Jäällä tapahtui paljon, oli mm. kilpailu: ”Tee Tervoselle maali”. Siinä oli junnut ja vähemmän junnut, kuten myös itse joulupukki mailan varressa tiukasti yrittämässä maalia Tervosen, kuten myös muiden edustuksen maalivahtien, selän taakse. Jokainen junnu sai karkkeja siitä, kun upotti edariveskalle maalin, karkkien menekki oli kova, mutta enemmin niitä olisi mennyt, jos Tervonen ja kumppanit olisivat saaneet karkin jokaisesta torjutusta laukauksesta, joten treeniä, treeniä, treeniä junnut! Tämä huikea muutaman tunnin ”pallosadetreeni” varmastikin siivitti omalta osaltaan Tervosen huippuvireeseen HIFKiä vastaan pelatussa edustuksen ottelussa Tapaninpäivänä, Tervonen piti nollat!

Ja pikkujouluissa kun oltiin, niin makeaa riitti mahan täydeltä koko porukalle. Botnian leidit pistivät parastaan ja pöytä oli koreana. Pikkurahalla sai ostaa vohveleita, mokkapaloja ym. ja hienosti kioskilla oli kiirettä!

Joulupukkikin oli muoreineen iloinen siitä tekemisen meiningistä, mikä Botnialla on tällä hetkellä. Kaikki innokkaat junnut, mukaan vaan. Tästä ei seura parane! Vielä joulun ajan Joulupukki ja muori ilahdutti punaisissa, mutta jo Tapaninpäiviksi pukkikin vaihtoi värin kameleonttimaisesti siniseksi. STADI JATKAA SINISENÄ!

Kuva: Kati Koivikko
Teksti: Kati Koivikko ja Sari Pesonen