Vahva loppu toi junnuille pisteet Porista

Porin reissulle Botnian junnut pääsivät matkustamaan kaikki miehet terveenä kokoonpanossa. Botnia tiesi mitä Narukerältä voidaan odottaa ja ennakkokaavailut piti tällä kertaa myös paikkansa. Botnia sortui hieman ylihyökkäämiseen ja ylipelaamiseen avausjaksolla. Narukerä sai pari maalia alkuun, mutta Botnia ei hätääntynyt.

Maalit lopulta Botnialle tulivat ja Botnian tasoitettua Matti Islanderin ja Artem Karaulovin toimesta, Botnialla oli pari läpiajoa tehdä lisääkin maaleja. Narukerä pääsi lopulta tauolle johdossa maalivahti Esko Kuusamon pitkän avauksen jälkeen, johon pääsi Botnian puolustuksen keskeltä Jaakko Hyvönen kiinni ja vei Narukerän johtoon.

Toisella jaksolla Botnia pelasi avausjaksoa järkevämmin ja heti jakson alkuun Karaulov iski jälleen tasoittaen pelin. Karaulov iski kymmenen minuuttia myöhemmin kolmannen maalinsa vieden Botnian ensi kertaa johtoon. Narukerä tuli vielä kertaalleen vapaalyönnin jälkeen tasoihin.

Botnia piti aikalisän ja peliä rauhoitettiin entisestään ja lopulta Botnian rutiinitaso riitti viemään Botnian voittoon sinisten iskiessä ottelun lopussa neljä peräkkäistä maalia, mihin Narukerä ei enää pystynyt vastaamaan vaikka hyvin pelasivatkin.

Botnialla kulkee hyvin ja ennen kaikkea nousujohteisesti myös junioreissa. Pelaamisen tasoa on nostettu läpi kauden ja Porissa nähtiin mahdollisesti ehjin 90 minuuttinen Botnian P21-joukkueelta. Botnia on tällä hetkellä junioreissa sarjaykkösenä, tosin kaksi ottelua JPS:ää enemmän pelanneena. Seuraavaksi Botnia kotonaan Veiterän. Botnian junioreiden runko, joka pelaa sekä edustusjoukkueessa, että junioreissa saa runsaasti otteluita pelattavakseen, sillä junioreiden seuraava ottelu on 4. tammikuuta, vain pari päivää ennen edustusjoukkueen kahden kotiottelun viikonloppua.