Botnia vahvistuu kahdella venäläispelaajalla

Botnia on tehnyt loppukauden mittaiset sopimukset hyökkääjä Artem Karaulovin ja puolustaja Ignat Mikhalinin kanssa. 20-vuotias Karaulov saapuu Botniaan Rodina Kirovista. Karaulov harjoitteli Moskovan Dynamon kanssa viime kesän. 21-vuotias Mikhalin saapuu Botniaan Start Nizhny Novgorodista.

Botnia on pelannut varsin kapealla ringillä tämän kauden pelejä ja Karaulov ja Mikhalin tuovatkin kaivattua syvyyttä ja erittäin suuren potenttiaalin huippuosaamisesta sekä hyökkäys-, että puolustuspäähän.

–Meillä on suuret odotukset molempien pelaajien osalta. He ovat erittäin luisteluvoimaisia ja taitavia pelaajia, jotka sopivat Botnian identiteettiin erinomaisesti, kehuu Botnian joukkueenjohtaja Vesa Peräjärvi uusia hankintoja.

Kesän suurten muutosten jäljiltä Botnian peli on mennyt kauden edetessä eteenpäin pelaajien päästyä paremmin sinuiksi uusien pelipaikkojensa kanssa. Samalla Botnia on tuonut pikkuhiljaa uusia nuoria sisään liigarinkiin ja antanut isoa vastuuta P21:ssä. Mikhalinin ja Karaulovin saapuminen vahvistaa Botniaa entisestään kevään pelejä ja mestaruuden puolustamista varten.

Sekä Mikhalin, että Karaulov tekevät liigadebyyttinsä kotiyleisön edessä tapaninpäivän derbyssä HIFK:ta vastaan. Ottelu alkaa klo 16.00. Tervetuloa kannustamaan Botnia voittoon ja toivottamaan uudet pelimiehet tervetulleeksi Botniaan!